top of page

Wij gaan samen shooten en ik heb er onwijs zin in. Vul je onderstaande gegevens nog even in zodat ik goed op de hoogte ben? Alvast bedankt, tot snel!

Informatie formulier fotoshoot.
Welk pakket kies je?
Zijn jullie er oke mee als er foto's op social media gebruikt worden na de shoot?

Bedankt voor de gegevens, tot ziens bij de fotoshoot!

Heb je suggesties voor de kleding?

Allereerst vind ik het belangrijk dat jullie iets aantrekken wat bij jullie past. Als ik een voorkeur mag geven qua kleur, dan zijn dat voornamelijk pasteltinten en diepe kleuren. Wees voorzichtig met te drukke prints of streepjes, dit geeft een gek effect op camerabeeld. Teksten kunnen afleidend werken dus ook daar zou ik voorzichtig mee zijn! Bij gezinsreportages of andere foto's waar meer dan 2 personen bij betrokken zijn werkt het goed om een aantal kleuren af te spreken. Een beetje afstemmen is mooi maar het moet ook niet te veel! Een extra setje kleding meenemen naar de shoot is geen probleem. 

Wij zijn niet fotogeniek, is dat erg?

Haha, dit is de meest gemaakt opmerking aan het begin van een fotoshoot.. Ik geloof dat 80% van mijn klanten dit vooraf vermeld. Geen zorgen dus! Iedereen is fotogeniek op zijn eigen manier en het gaat er om dat je je comfortabel voelt voor de camera. Ik geef kleine aanwijzingen waar door je je op je gemak voelt en gaat ontspannen. Voor de rest vind ik het gewoon belangrijk dat het gezellig is, dat levert de mooiste en natuurlijkste foto's op! 

Je werkt veel op buitenlocaties, wat doen we als het regent?

Helaas hebben we hier in Nederland geen grip op het weer. Soms is het prachtig en soms om te huilen.. Het kan dus wel eens voorkomen dat we een datum hebben gepland voor een shoot maar dat het weer een buitenshoot niet toelaat. Dat is balen natuurlijk! Ik vind het belangrijk dat ik ''mijn ding kan doen'' en jullie verwachtingen kan waarmaken. Goed licht en mooi weer is daarvoor belangrijk. Wanneer het pijpenstelen regent kunnen we eventueel opzoek gaan naar een alternatieve binnen locatie. Hierbij is het belangrijk dat het een locatie betreft waar veel daglicht binnen komt, zodat ik het natuurlijk lichtgebruik wat je bij al mijn shoots ziet terugkomen kan toepassen. Mocht dat niet het geval zijn gaan we opzoek naar een alternatieve datum! Zo krijgen jullie toch een optimaal eindresultaat.

Wat is de levertijd?

Bij de meeste fotoshoots is de gemiddelde levertijd 3 tot 4 weken. Uiteraard hangt dit ook af van het hoog of laagseizoen. In het voorjaar / zomer kan het zijn dat het, door drukte langer duurt dan 3 weken.

Hoe ontvangen we de foto's?

De door mij zorgvuldig gekozen en na-bewerkte selectie ontvangen jullie digitaal per we-transfer. Dit zijn hoge resolutie bestanden die vanaf het moment dat jullie ze hebben ontvangen van jullie zijn. Jullie kunnen dan zelf afdrukken, canvassen, etc laten maken bij een zelfgekozen bedrijf. Uiteraard sta ik paraat om goede leveranciers aan te bevelen.

Reken je ook reiskosten?

Binnen een straal van 25 km vanaf 9724 Groningen zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten reken ik 0,20 ct. per KM.

Hoe werkt de betaling?

Na het boeken van de fotoshoot ontvang je per e-mail (+/- 1 week voor de shoot) de factuur met daarop het gekozen pakket en de eventuele reiskosten. Deze dien je voorafgaand in orde te maken. Mocht de fotoshoot door ziekte, slechte weersomstandigheden of andere overmacht helaas niet door kunnen gaan op het afgesproken moment, gaan we opzoek naar een nieuwe datum om de shoot alsnog te doen!

Mijn gegevens:

Je kunt per email bij bereiken op: hallo@gekeminnema.n

bottom of page