top of page

W O R K S H O P  B A S I S F O T O G R A F I E

Je kent het wel, er is een kindje op komst, je gaat een mooie reis maken of misschien heb je wel de ambitie om serieus iets met fotografie te gaan doen. Je koopt vol enthousiasme een spiegelreflex camera in de hoop in 1 klap fantastische foto's te maken! Jammer genoeg werkt het niet zo simpel. 

Een foto maken op de automatische stand geeft vaak niet het gewenste eindresultaat en uit gemak pak je dan toch al snel weer je telefoon uit je broekzak om toch even snel een foto te knippen. Zonde natuurlijk want je hebt destijds wel zo'n mooie camera aangeschaft. 

Om dit probleem uit de wereld te helpen heb ik de workshop basisfotografie in het leven geroepen. Tijdens een leerzame dag gaan we in op de theorie van handmatig fotograferen. Wanneer het kwartje is gevallen, gaan we de opgedane kennis in praktijk brengen! 

next:  7 Maart

Wat leer je nou precies tijdens deze workshop?

Tijdens de workshop Basisfotografie leer je kennismaken met de belichtingsdriehoek: sluitertijd, diafragma en ISO-waarde.  De combinatie van het handmatig instellen van deze drie belichtingsinvloeden gaan jou helpen om technisch betere foto's te maken! Daarnaast gaan we het hebben over verschillende soorten daglicht en hoe je deze kunt toepassen om een mooie foto te maken. Na een leerzame ochtend vol theorie gaan we de stad in om te oefenen.

Het doel van de workshop is om betere vrienden te worden met je camera. Het is belangrijk om na de workshop goed te blijven oefenen om de opgedane kennis te onderhouden. Het 'handige boekje' wat je ontvangt tijdens de workshop zal je hier bij helpen.

Tijd:         11.00 t/m 16.00

Prijs:        EU 99,-

workshop7
workshop1
workshop4
workshop2
workshop8
workshop9
workshop6
workshop toppers
workshop5
workshop3
bottom of page