top of page

L I F E S T Y L E  family, love & pregnancy 

L I F E S T Y L E  P H O T O G R A P H Y

Zo waardevol.. Het laten vastleggen van de liefde! Als het nou gaat om een familie, een gezin, of een koppel. Bij de lifestyleshoots staat de liefde centraal. Als fotograaf kom ik graag bijzondere momentjes vastleggen die bij jullie passen! Details, momentjes, een knuffel, een trotse gezin foto. 

De fotoshoot vindt plaats op een door jullie gekozen locatie. Uiteraard denk ik als fotograaf, graag mee over een locatie die goed bij jullie past. Tijdens een ongedwongen fotoshoot gaan we samen op pad, om mooie beelden te maken. Niet alleen een herinnering voor later maar ook een herinnering voor nu! 

Wil je een afspraak maken voor een lifestyle shoot? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contact formulier of door te mailen naar hallo@gekeminnema.nl . Samen gaan we dan opzoek naar een geschikt moment! Het is raadzaam om de fotoshoot 4 a 6 weken van te voren in te plannen, om teleurstelling te voorkomen. 

B R O N Z E

Een shoot van 1 uur. Inclusief opnamekosten, nabewerking en een selectie van tenminste 20 foto's in hoge resolutie, nauwkeurig nabewerkt en digitaal verzonden. 

Maximaal 6 personen

S I L V E R 

Een shoot van 1,5 uur. Inclusief opnamekosten, nabewerking en een selectie van tenminste 40 foto's in hoge 

resolutie, nauwkeurig nabewerkt en digitaal verzonden.

Maximaal 10 personen

 G O L D

Een shoot van 2 uur. Inclusief opnamekosten, nabewerking en een selectie van tenminste 60 foto's in hoge resolutie, nauwkeurig nabewerkt en digitaal verzonden.

+ Minialbum 15x15 inclusief 12 spreads. (24 pagina's)

Maximaal 12 personen

€ 189,-

€ 329,-

€ 249,-

Heb je suggesties voor kleding? Allereerst vind ik het belangrijk dat jullie iets aantrekken wat bij jullie past. Als ik een voorkeur mag geven qua kleur, dan zijn dat voornamelijk pasteltinten en diepe kleuren. Bij gezinsfoto's of andere foto's waar meer dan 2 personen bij betrokken zijn werkt het goed om een aantal kleuren af te spreken. Een beetje afstemmen is mooi maar het moet ook niet te extreem. Extra setjes kleding klaarleggen om tussendoor te wisselen is uiteraard geen probleem.

Wij zijn niet fotogeniek, is dat erg? Haha, dit is de meest gemaakt opmerking aan het begin van een fotoshoot.. Ik geloof dat 80% van mijn klanten dit vooraf vermeld. Geen zorgen dus! Iedereen is fotogeniek op zijn eigen manier en het gaat er om dat je je comfortabel voelt voor de camera. Ik geef kleine aanwijzingen waar door je je op je gemak voelt en gaat ontspannen. Voor de rest vind ik het gewoon belangrijk dat het gezellig is, dat levert de mooiste en natuurlijkste foto's op! 

V E E L  G E S T E L D E  V R A G E N 

Reken je reiskosten? Binnen een straal van 25 km vanaf 9724 Groningen zijn de reiskosten inbegrepen. Mocht je iets verder weg wonen is dat geen probleem, je kunt mij door heel nederland boeken! Buiten een straal van 25 km reken ik slechts 0,20 ct. per kilometer. 

Hoe werkt de betaling?  Na het boeken van de fotoshoot ontvang je per e-mail de factuur met daarop het gekozen pakket en de eventuele reiskosten. Deze dien je voorafgaand in orde te maken. Mocht de fotoshoot door ziekte of andere overmacht helaas niet door kunnen gaan op het afgesproken moment, gaan we opzoek naar een nieuwe datum om de shoot alsnog te doen!

Wat doen we als het regent? In Nederland kunnen we helaas niet altijd vertrouwen op het weer. Het kan voorkomen dat het regent of stormt op de afgesproken dag. In dit geval gaan we opzoek naar een alternatieve binnen locatie of (mijn persoonlijke voorkeur) een nieuwe datum. Ik vind het belangrijk dat ik jullie verwachtingen waar kan maken en mocht het weer jullie wensen niet kunnen waarmaken lijkt het mij het beste om het te verplaatsen! Je doet een fotoshoot tenslotte ook niet maandelijks! 

bottom of page