top of page

How wonderful life is now you're in our world..   

L i f e s t y l e   N e w b o r n   F o t o g r a f i e 

Zo waardevol.. Het laten vastleggen van jullie pasgeboren kindje. Er gebeurt zoveel in die eerste weken maar wat vliegen ze snel voorbij en wat groeit het kindje snel.. Als fotograaf kom ik graag die bijzondere momentjes vastleggen zodat jullie deze nooit meer zullen vergeten! Details, momentjes, een knuffel, een aai over het bolletje van een broertje of zusje, een mooie trotse gezinsfoto.

Omdat het voor jullie als ouders (vooral de mama) vaak ook het eerste moment is dat je je comfortabele kleding inruilt voor iets waar je je elegant in voelt, vindt de lifestyle newbornshoot meestal plaats rond 2 a 4 weken na de geboorte. Ook wanneer er een broertje of zusje aanwezig is is het fijn als hij of zij helemaal gewend is aan zijn nieuwe broertje of zusje! Dit levert uiteindelijk de mooiste foto's op.

Geen zorgen over de baby of het broertje of zusje, we nemen tijdens de shoot uitgebreid de tijd om mooie foto's te maken. Als de baby even moet huilen, een flesje moet of verschoond moet worden is dat geen probleem.. Een baby of kindje bepaalt uiteindelijk toch altijd het ritme van de fotoshoot en dat is helemaal niet erg. Dit is 1 van de redenen waarom de shoot gemiddeld zo'n 2 uren duurt. Geduld is een schone zaak en dat levert de mooiste foto's op! 

L I F E ST Y L E  N E W B O R N 

Een shoot van 2 a 2,5 uur. Inclusief opnamekosten, nabewerking en een selectie van tenminste 30 foto's in hoge resolutie digitaal verzonden.

C O M B I  P R E G N A N C Y  &      N E W B O R N 

Zwangerschapsshoot van 1,5 uur.

Nabewerking selectie van tenminste 20 foto's.

 

Een newbornshoot van 2 a 2,5 uur. Inclusief opnamekosten, nabewerking en een selectie van tenminste 30 foto's in hoge resolutie digitaal verzonden.

L I F E ST Y L E  N E W B O R N 

P R E M I U M

Een shoot van 2 a 2,5 uur. Inclusief opnamekosten, nabewerking en een selectie van tenminste 40 foto's in hoge resolutie digitaal verzonden.

+ Minialbum 15x15 inclusief 12 spreads. (24 pagina's)

€ 199,-

€ 249,-

€ 369,-

Heb je suggesties voor kleding? Allereerst vind ik het belangrijk dat jullie iets aantrekken wat bij jullie past. Als ik een voorkeur mag geven qua kleur, dan zijn dat voornamelijk pasteltinten en diepe kleuren. Lichte kleuren zijn erg puur en mooi bij een pasgeboren baby'tje. Wees voorzichtig met te drukke prints of streepjes, dit geeft een gek effect op camerabeeld. Teksten kunnen afleidend werken dus ook daar zou ik voorzichtig mee zijn! Bij gezinsfoto's of andere foto's waar meer dan 2 personen bij betrokken zijn werkt het goed om een aantal kleuren af te spreken. Een beetje afstemmen is mooi maar het moet ook niet te extreem. Extra setjes kleding klaarleggen om tussendoor te wisselen is uiteraard geen probleem.

Wij zijn niet fotogeniek, is dat erg? Haha, dit is de meest gemaakt opmerking aan het begin van een fotoshoot.. Ik geloof dat 80% van mijn klanten dit vooraf vermeld. Geen zorgen dus! Iedereen is fotogeniek op zijn eigen manier en het gaat er om dat je je comfortabel voelt voor de camera. Ik geef kleine aanwijzingen waar door je je op je gemak voelt en gaat ontspannen. Voor de rest vind ik het gewoon belangrijk dat het gezellig is, dat levert de mooiste en natuurlijkste foto's op! 

Kunnen we iets voorbereiden? ​Bij een lifestyle newbornshoot werk ik met de middelen die er zijn. Veel hoeven jullie niet voor te bereiden dus! Wel is het handig dat er wat mooie neutrale kleedjes klaarliggen die we kunnen gebruiken. Een mooie gebreide stof, of een zacht kleedje met een leuk stipje. Jullie hebben vast iets leuks thuis liggen! Verder is het mooi en comfortabel om wat foto's op het bed te maken. (mits jullie een lichte slaapkamer hebben) Mocht dat het geval zijn, een licht dekbed heeft dan mijn voorkeur! 

V E E L  G E S T E L D E  V R A G E N 

Reken je reiskosten? Binnen een straal van 25 km vanaf 9724 Groningen zijn de reiskosten inbegrepen. Mocht je iets verder weg wonen is dat geen probleem, je kunt mij door heel nederland boeken! Buiten een straal van 25 km reken ik slechts 0,20 ct. per kilometer. 

Hoe werkt de betaling?  Na het boeken van de fotoshoot ontvang je per e-mail de factuur met daarop het gekozen pakket en de eventuele reiskosten. Deze dien je voorafgaand in orde te maken. Mocht de fotoshoot door ziekte of andere overmacht helaas niet door kunnen gaan op het afgesproken moment, gaan we opzoek naar een nieuwe datum om de shoot alsnog te doen!

We weten natuurlijk nog niet wanneer de baby geboren wordt, hoe plannen we de shoot? Jullie hebben besloten dat jullie een newbornshoot willen doen van jullie baby, helemaal leuk! Tijdens de zwangerschap kun je mij alvast benaderen om dit aan te geven. Wanneer het kindje geboren is mogen jullie mij mailen, appen of bellen. We plannen dan binnen 3 weken de lifestyle newbornshoot in op een moment die voor ons beide past! 

bottom of page