top of page

W O R K S H O P  

P O R T R E T

F O T O G R A F I E  

JE BESCHIKT OVER DE BASISKENNIS EN WILT JE VERDER ONTWIKKELEN IN HET FOTOGRAFEREN VAN MENSEN?

  ''Portret fotografie''

Tijdens de workshop ''portretfotografie' gaan we jouw vaardigheden in de fotografie verder ontwikkelen. De perfecte foto bestaat niet, maar er naar streven om de - voor jou - perfecte foto te maken lijkt me een goed uitgangspunt! 

Een portret is voor mij iets wat iets verteld over de persoon of gebeurtenis die je fotografeert. Dat hoeft dus niet per se een klassiek kader te zijn met een gelaat erin afgebeeld. Een portret moet iets vertellen, met een blik, een moment of stilleven wat past bij het onderwerp of persoon. Wat mij betreft is een foto die ik maak tijdens mijn gezinsreportages, bruidsreportages, loveshoots & newbornshoots ook een portret. Het vertelt immers iets over de mensen die ik fotografeer! Wil jij je graag verder ontwikkelen in dit genre? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Je beschikt over de basiskennis van het handmatige fotograferen, fotografeert wel eens in opdracht voor vrienden en bekenden en je wilt je graag verder ontwikkelen in het fotograferen van mensen. Als ''beginnend fotograaf'' zijn er verschillende dingen waar je tegen aan loopt. Hoe stel je je klanten op hun gemak? Hoe breng je je fotografie beeldend naar een hoger level? Hoe stuur je je modellen aan en maak je steeds weer opnieuw verfrissende beelden? Herkenbaar? Come join us! 

Wat gaan we doen tijdens deze dag?

- Leren welk lichtgebruik bij jouw fotografie past

- Leren hoe je je modellen op hun gemak kunt stellen en aansturen

- Kritisch kijken naar compositie en beeldtaal

- Fotograferen in RAW

- Een live shoot op locatie met modellen, om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

Wat heb je nodig deze dag?

- Je laptop 

- Photoshop (geen verplichting, kun je eventueel ook later aanschaffen)

- Je camera + eventueel extra (portret)lenzen

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een vragenformulier en een opdracht. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van jouw niveau / kennis binnen de fotografie en kan ik enkele onderwerpen binnen de workshop extra uitlichten aan de hand van de vaardigheden van de cursisten! Enthousiast geworden? Aanmelden kan via het contactformulier op de website of door te mailen naar: hallo@gekeminnema.nl 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Investering: € 149,- 

Tijd: 11.00u t/m 17.00u

Inclusief lunch & koffie en thee!

Eerstvolgende workshop  - hou deze pagina in de gaten!

Mee doen? Stuur een mail naar hallo@gekeminnema.nl

bottom of page